Αγαπητοί συνεργάτες, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Roche Hellas προτίθεται να διακόψει την κυκλοφορία και να ανακαλέσει οικειοθελώς την άδεια κυκλοφορίας...

[post-date]

Αγαπητοί συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Roche Hellas προτίθεται να διακόψει την κυκλοφορία και να ανακαλέσει οικειοθελώς την άδεια κυκλοφορίας του BACTRIMEL SYR (400+80) mg/5ml .

Η συγκεκριμένη απόφαση λήφθηκε από την εταιρεία για εμπορικούς λόγους, ενώ η διακοπή της κυκλοφορίας του ανωτέρω δεν σχετίζεται ούτε με την ασφάλεια ούτε με την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

 Λαμβάνοντας υπόψη την μοναδικότητα και την παιδιατρική χρήση του προϊόντος, η εν λόγω απόφαση, καθώς και η χρονική διάρκεια της τροφοδοσίας της ελληνικής αγοράς έχει κοινοποιηθεί στον ΕΟΦ από τον Ιούνιο του 2012, ενώ η σχετική αίτηση ανάκλησης της αδείας κυκλοφορίας θα κοινοποιηθεί στον ΕΟΦ άμεσα

Προς το παρόν, σας γνωστοποιούμε ότι οι ποσότητες του διαθέσιμου αποθέματος είναι περιορισμένες και αναμένεται να εξαντληθούν πολύ σύντομα.

Στην κυκλοφορία παραμένουν οι φαρμακευτικές μορφές Bactrimel δισκία (800+160) mg/TAB & Bactrimel πυκνό διάλυμα για παρασκευή διαλύματος προς έγχυση (400+80) mg/5 ml.

Ευχαριστούμε για την προσοχή σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία.

Με εκτίμηση

Δεν υπαρχουν σχολια ακομα

Γινεται ο πρωτος που θα σχολιασει

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.