ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ​Καλούνται τα μέλη του Φ. Σ. Κορινθίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 8/3/2014 ημέρα Σάββατο και ώρα 10:30 π.... Εκτακτη γενικη συνελευση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

​Καλούνται τα μέλη του Φ. Σ. Κορινθίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 8/3/2014 ημέρα Σάββατο και ώρα 10:30 π. μ. στα γραφεία του Φ. Σ. Κορινθίας οδός Απ. Παύλου 20-24 στην Κόρινθο με θέμα:

Ενημέρωση για τις κρίσιμες εξελίξεις που αφορούν τον κλάδο μας και λήψη απόφασης υλοποίησης της 48ωρης προειδοποιητικής πανελλαδικής απεργίας, την οποία έχει εξαγγείλει ο Π. Φ. Σ. για τις 10 και 11 Μαρτίου, μετά από ομόφωνη απόφαση που έλαβε το Διοικητικό του Συμβούλιο κατά την χθεσινή του συνεδρίαση.

Σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 9/3/2014 ΣΤΟ MOTEL ISTHMIA ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 10:30 Π. Μ.

[stextbox id=”info” bcolor=”f63808″]Στη Γενική Συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κορινθίας θα παραστούν ο Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας, σηματοδοτώντας τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των φαρμακοποιών, στα πλαίσια ενός ενιαίου μετώπου δράσης όλων των υγειονομικών φορέων.[/stextbox]