ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ Αθήνα, 30/5/2013 Αριθμ. Πρωτ. 1244 ΠΡΟΣ Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Κύριο Μάριο Σαλμά Κύριε Υπουργέ Η...

[toc]

[post-date]

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ

Αθήνα, 30/5/2013
Αριθμ. Πρωτ. 1244

ΠΡΟΣ
Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας
Κύριο Μάριο Σαλμά

Κύριε Υπουργέ

Η απόφαση για το «άνοιγμα» στην εφαρμογή ακύρωσης των ταινιών γνησιότητας από την ΗΔΙΚΑ με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάζονται στη βάση δεδομένων της εφαρμογής, προχώρησε σε πολύ σημαντικό βαθμό αλλά δεν ολοκληρώθηκε στο σύνολό της.

Ο ΕΟΦ σε συνεργασία με τις φαρμακευτικές εταιρείες βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης προκειμένου η βάση δεδομένων να μην έχει προβλήματα και μέχρι την επίτευξη αυτού του σκοπού, ζητούμε ολιγοήμερη παράταση στην πρακτική που ακολουθείται σήμερα, έτσι ώστε η διαδικασία εκτέλεσης των συνταγών να λειτουργήσει προς αποφυγήν της ταλαιπωρίας των ασφαλισμένων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
α.α
Α΄ Αντιπρόεδρος
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ        ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

ΒΡΕΦΙΚΟ ΓΑΛΑ

 

AΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ PHARMATEAM

Η κοινή γνώμη σε όλη τη χώρα πληροφορήθηκε από τα πιο επίσημα χείλη ( διευθυντής ασφαλείας Θεσσαλονίκης ) ότι αλυσίδα super market παρασκεύαζε μαϊμού καλλυντικά και απορρυπαντικά επικολλώντας ψευδείς ετικέτες γνωστών-επώνυμων προϊόντων.

Πολλές μητέρες εύλογα αναρωτήθηκαν σταματάει αυτή η απάτη ποιους άλλους τομείς έχει εκμαυλίσει .

Εύλογα αναρωτήθηκαν εάν το βρεφικό γάλα που προμηθεύτηκαν από αυτήν την αλυσίδα super market για το μωρό τους ήταν πράγματι αυτό το οποίο γράφει η ετικέτα. Εύλογα έκαναν την σύγκριση τους με έναν χρόνο πριν που προμηθεύονταν μόνο από το φαρμακείο της γειτονίας τους το βρεφικό γάλα .

Και ήξεραν τι προμηθεύονταν….

Σήμερα στο όνομα της ΔΗΘΕΝ συμπίεσης των τιμών προμηθεύονται ότι τα super market θέλει να προωθήσει με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα.Έστω και σήμερα μετά από αυτό το επεισόδιο για το οποίο εκπρόσωποι του ΠΦΣ προφητικά είχαν μιλήσει πριν ένα χρόνο σε συνέντευξη τύπου , ο Υπουργός Ανάπτυξης Κος Χατζηδάκης αντιλήφθηκε άραγε τον βαθμό επικινδυνότητας της απόφασής του ;……

Η συντακτική ομάδα του Pharma Team

 

 

ΔΡΑΣΗ “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ” ΜΕΣΩ ΤΕΠΙΧ

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης από την Ιστοσελίδα του ΠΦΣ και με αφορμή δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σε φαρμακευτικά site και blog, που ενδέχεται να προκαλέσουν σύγχυση, σας ενημερώνουμε ότι η Δράση «Επιχειρηματική Επανεκκίνηση» παρέχεται μέσω Ταμείου Επιχειρηματικότητας (ΤΕΠΙΧ), το οποίο βρίσκεται υπό την διαχείριση ΕΤΕΑΝ και ΕΣΠΑ.

Στόχο έχει τη φθηνή (επιδοτούμενη κατά 50%) δανειοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων για κεφάλαια κίνησης, απόκτηση επαγγελματικής στέγης και απόκτηση επαγγελματικού εξοπλισμού.

Στο πλαίσιο αυτής της Δράσης τα φαρμακεία ως επιχειρήσεις, είναι επιλέξιμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στις τράπεζές σας.

Δεν υπαρχουν σχολια ακομα

Γινεται ο πρωτος που θα σχολιασει

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.