ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΦΣ – ΕΟΠΥΥ   ΑΘΗΝΑ 28/5/2013   Σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το ΔΣ  του Π.Φ.Σ. στην συνεδρίαση του...

[toc]

[post-date]

ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΦΣ – ΕΟΠΥΥ

 

ΑΘΗΝΑ 28/5/2013

 

Σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το ΔΣ  του Π.Φ.Σ. στην συνεδρίαση του στην περασμένη Τετάρτη 22 Απριλίου, αύριο το πρωί πραγματοποιείται συνάντηση των μελών του Δ.Σ. με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ.

Οι εκπρόσωποι των φαρμακοποιών θα θέσουν για μια ακόμη φορά και θα ζητήσουν  εξηγήσεις, για το θέμα της υπερβολικής καθυστέρησης των τρεχόντων οφειλών προς τα φαρμακεία και για τα ληξιπρόθεσμα χρέη τα οποία επίσης έχουν αδικαιολόγητα τελματώσει .

Αμέσως μετά την συνάντηση, σύμφωνα με την  απόφαση της περασμένης Τετάρτης , θα συνεδριάσει  το ΔΣ το οποίο θα εκτιμήσει και θα αξιολογήσει τα στοιχεία που θα προκύψουν από την συνάντηση αυτή. 

 

  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

 

ΦΣΑ προς ΕΟΠΥΥ για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές ταμείων που εντάχθηκαν στον ΕΟΠΥΥ

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Όπως ενημερωθήκαμε σχετικά με τις πληρωμές ληξιπρόθεσμων οφειλών ταμείων που εντάχθηκαν στο ΕΟΠΥΥ, θα δίνονταν από τον Οργανισμό σας εδώ και ένα μήνα λεπτομερείς οδηγίες προς τα ΠΕΚΑ ώστε να προχωρήσουν στην από πληρωμή των οφειλών του ΤΑΥΤΕΚΩ-ΔΕΗ το ταχύτερο δυνατόν.

Επίσης με σχετικές οδηγίες σας, ζητήσατε να συγκεντρώσουν οι Σύλλογοι όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά (φορολογική – ασφαλιστική ενημερότητα – Υπεύθυνη Δήλωση για την αποδοχή της περικοπής του 3,5%) για τις πληρωμές του ΤΑΥΤΕΚΩ ΤΑΠ ΟΤΕ. Και οι δύο παραπάνω πληρωμές αφορούν χρέη μέχρι την 31η/12/2011.

Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία ενημέρωση για το πότε επιτέλους θα πληρωθούμε, ούτε για το εάν θα ξεκινήσουν οι πληρωμές και πότε των υπολοίπων χρεών των ταμείων που εντάχθηκαν στον ΕΟΠΥΥ και αφορούν το έτος 2012.

Οι συνεχείς παλινωδίες του Οργανισμού σας, που τη μία υπόσχεστε άμεσα πληρωμές και την άλλη τις ξεχνάτε, επιτείνει το τεράστιο πρόβλημα των φαρμακείων που έχει δημιουργηθεί από τις μεγάλες καθυστερήσεις των τρεχουσών οφειλών του για το 2013.

Παρακαλούμε όπως μας απαντήσετε άμεσα στα παραπάνω ερωτήματά μας, ώστε να ενημερώσουμε τα μέλη μας και να προβούμε στις αναγκαίες για εμάς ενέργειες. Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι λίαν συντόμως θα προβούμε σε όλες τις ενέργειες για την προάσπιση των συμφερόντων μας.

για τον Φ.Σ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ                     ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ

 

 

Δεν υπαρχουν σχολια ακομα

Γινεται ο πρωτος που θα σχολιασει

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.