Ο Φ.Σ.Κ. σε συνεργασία με το MASTER KEK διοργανώνει σεμινάριο Τεχνικών Ασφαλείας στις 17 & 19 Ιουνίου 2013 στην Κόρινθο. Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν...

5Ο Φ.Σ.Κ. σε συνεργασία με το MASTER KEK διοργανώνει σεμινάριο Τεχνικών Ασφαλείας στις 17 & 19 Ιουνίου 2013 στην Κόρινθο. Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο.

Αιτηση

(Αίτηση – Δήλωση εργοδότη για επιμόρφωσή του (επιχείρησης Γ κατηγορίας)

Προς το φορέα επιμόρφωσης

Στα πλαίσια της υποχρέωσης που έχω να παρέχω στους εργαζόμενους της επιχείρησής μου υπηρεσίες τεχνικού ασφάλειας και γνωρίζοντας τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα του τεχνικού ασφάλειας και τις δυνατότητες που έχω να αναθέσω τα καθήκοντα του τεχνικού ασφάλειας:

σε άτομα της επιχείρησής μου (πτυχιούχους ΑΕΙ ή ΤΕΙ με την προβλεπόμενη ειδικότητα) ή

σε άτομα εκτός της επιχείρησής μου (πτυχιούχους ΑΕΙ ή ΤΕΙ με την προβλεπόμενη ειδικότητα) ή

να κάνω σύμβαση με ΕΞΥΠΠ ή

σε εργαζόμενο της επιχείρησης (κάτοχο απολυτηρίου τεχνικού λυκείου ή μέσης τεχνικής σχολής ή άλλης αναγνωρισμένης τεχνικής επαγγελματικής σχολής του εσωτερικού ή ισότιμων σχολών του εξωτερικού ή κάτοχο άδειας άσκησης επαγγέλματος εμπειροτέχνη και με οκταετή προϋπηρεσία που λογίζεται από την απόκτηση του απολυτηρίου ή της άδειας, εφόσον όμως αυτός απασχολείται με πλήρες ωράριο στην επιχείρηση) μετά από κατάλληλη επιμόρφωση τουλάχιστον 35 ωρών και εφόσον η επιχείρηση μου ανήκει στην Γ κατηγορία επικινδυνότητας και απασχολώ μέχρι 50 άτομα ή

να αναλάβω μόνος μου τα καθήκοντα αυτά για την επιχείρηση μου που ανήκει στην Γ κατηγορία επικινδυνότητας και απασχολούνται μέχρι 50 άτομα και εφόσον επιμορφωθώ σε πρόγραμμα επιμόρφωσης 10 ωρών

σας παρακαλώ να με δεχθείτε σε πρόγραμμα επιμόρφωσης που θα εκτελέσετε εάν έχω τις τυπικές προϋποθέσεις για να επιμορφωθώ.

Τα προσωπικά μου στοιχεία και στοιχεία της επιχείρησής μου είναι τα παρακάτω:

ΕΠΩΝΥΜΟ*

ΟΝΟΜΑ*

ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ*

ΑΡ. ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ*

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

ΤΗΛΕΦΩΝΟ*

FAX

E mail

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ*

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

(περιγράφεται αναλυτικά)*

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ*

Δηλώνω ότι:

Παρέλαβα την ενημερωτική επιστολή που αφορά τους όρους και τις προϋποθέσεις άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφάλειας στις Επιχειρήσεις Γ κατηγορίας.

Ενημερώθηκα ότι δεν είναι υποχρεωτική η θεώρηση βιβλίου τεχνικού ασφάλειας όταν ο ίδιος έχω αναλάβει τα καθήκοντα τεχνικού ασφάλειας.

Η προκαταβολή που κατέβαλα δεν υπερβαίνει το ποσό των 50 ευρώ. Γνωρίζω ότι πριν την έναρξη του προγράμματος μπορώ να ζητήσω την επιστροφή της προκαταβολής εφόσον αποφασίσω ότι δεν θα παρακολουθήσω το πρόγραμμα.

Γνωρίζω ότι μπορώ ο ίδιος να συντάξω την εκτίμηση κινδύνου. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται ο φορέας διενέργειας του προγράμματος ή οι εκπαιδευτές να μεσολαβούν για τη διενέργεια γραπτής εκτίμησης κινδύνου.

Ημερομηνία Υπογραφή και σφραγίδα επιχείρησης*

* Τα στοιχεία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικό να συμπληρωθούν

Δεν υπαρχουν σχολια ακομα

Γινεται ο πρωτος που θα σχολιασει

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.