Γάλατα που δεν δικαιολογούνται πλέον Απορρίφθηκαν (Αρ. Πρωτ.: οικ. 14742/22-4-2013) τελικά από τη λίστα αποζημειούμενων κάποια γάλατα που, αν και ειδικά (χωρίς...

[toc]

[post-date]

Γάλατα που δεν δικαιολογούνται πλέον

Απορρίφθηκαν (Αρ. Πρωτ.: οικ. 14742/22-4-2013) τελικά από τη λίστα αποζημειούμενων κάποια γάλατα που, αν και ειδικά (χωρίς λακτόζη ή αντιαναγωγικά), τελικά χαρακτηρίστηκαν από τον ΕΟΦ ως “απλά γάλατα” και δε θα δικαιολογούνται με τη μορφή δαπάνης. Δείτε ποιά είναι αυτά καθώς και την επικαιροποιημένη μας πλήρη λίστα των προϊόντων ειδικής διατροφής τα οποία δικαιολογούνται από τον Κανονισμό του ΕΟΠΥΥ.

 

Φάρμακα Επιτροπής

Επίσης (Αρ. Πρωτ.: οικ.14742/22-4-2013) τελικά δόθηκε λύση στη γραφειοκρατία που μάστιζε τους ασθενείς οι οποίοι χρειάζονταν αποφάσεις Επιτροπής για την χορήγηση ειδικών σκευασμάτων. Σ’ αυτήν την περίπτωση θα ακολουθηθεί πρακτική επαρχίας και για τις 2 μεγάλες πόλεις  της χώρας μας (Αθήνα-Θεσ/νίκη) στις οποίες και εδράζονται οι Επιτροπές: οι ασθενείς θα προσκομίζουν τα δικαιολογητικά στην κοντινότερη υπηρεσία του ΕΟΠΥΥ και αυτά θα προωθούνται στις Επιτροπές ενδοϋπηρεσιακά. Δείτε τις οδηγίες και θυμηθείτε ποιά φάρμακα αφορούν από τις λίστες μας (ώστε να διευκολύνουμε και τους συναδέλφους ιατρούς και τους ασθενείς)

Δεν υπαρχουν σχολια ακομα

Γινεται ο πρωτος που θα σχολιασει

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.