ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ  Ψήφισμα Γ. Σ. (25/11/2012)  Η Γενική Συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κορινθίας στις 25/11/2012 αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία να συνταχθεί με...

[post-date]

 ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 Ψήφισμα Γ. Σ. (25/11/2012)

 Η Γενική Συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κορινθίας στις 25/11/2012 αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία να συνταχθεί με την απόφαση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου για:

απεργία 26 & 27 Νοεμβρίου ( με συμμετοχή των συνεταιρισμών) και

Ταυτόχρονα Αναστολή χορήγησης προς τον ΕΟΠΥΥ επ’ αόριστον, με ημερομηνία πρώτης εκτίμησης των εξελίξεων 1/12/2012, ημέρα Γενικής Συνέλευσης του Π. Φ. Σ.

Η Γενική Συνέλευση του Φ. Σ. Κορινθίας στα αιτήματα που παλεύει ο Π. Φ. Σ. ζητά να ενσωματωθούν οι παρακάτω διεκδικήσεις:

1) Έκπτωση 10% επί της χονδρικής από τις φαρμακευτικές εταιρείες σαν προϋπόθεση για να διακινήσουμε τα Φάρμακα Υψηλού Κόστους (ΦΥΚ), αλλιώς να μας καλύψει στην άρνηση εκτέλεσης αυτών των συνταγών.

2) Η Δίμηνη πίστωση από το χονδρεμπόριο για να υλοποιηθεί στην αγορά και για να μην μείνει στα χαρτιά, πρέπει οι Συνεταιρισμοί και οι ιδιωτικές φαρμακαποθήκες  να δραστηριοποιηθούν και να ζητήσουν δικαστικά από τις εταιρείες την εφαρμογή του νόμου, αλλιώς να αρνούνται να διακινούν τα φάρμακα των εταιρειών που δεν χορηγούν δίμηνη πίστωση.

Δεν υπαρχουν σχολια ακομα

Γινεται ο πρωτος που θα σχολιασει

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.