Σε αυτο τον χωρο θα επικοινωνουμε για να σας ενημερωνουμε και να ακουμε τις γνωμες σας, φοβιες σας για τον χωρο της τεχνολογιας. cloud...

Σε αυτο τον χωρο θα επικοινωνουμε για να σας ενημερωνουμε και να ακουμε τις γνωμες σας, φοβιες σας για τον χωρο της τεχνολογιας.

cloud :

ειναι η νεα μοδα. καποιες σελιδες σου παρεχουν δωρεαν χωρο για την αποθηκευση των αρχειων σου. Σου δινει την δυνατοτητα προσβασης απο οποιονδηποτε υπολογιστη να δεις τα αρχεια που εχεις αποθηκευσει μεσα απο το περιηγητη σου. Δοκιμαστε το www.dropbox.com ειναι απλο στην χρηση του.

farmakoNet :

μας γεμισε φαρμακι η νεα εκδοση του απο την Παρασκευη 20/05/2011, μαζι την προηγουμενη. Προσοχη στην εκτελεση. Ως ποτε θα αντεχω να ψανχω που ειναι οταν βγαζει μυνημα στο ειδος “ΜΗ ΣΥΦΑ” κλπ. Ασε τις παραγγελιες, αν τα βρειτε τα ειδη που χανονται ειναι μεγαλη επιτυχια.

δωρεαν κωδικας :

Οι σελιδες του συλλογου μας ειναι φτιαγμενες αποκλειστικα με προιοντα που διατειθονται δωρεαν στο δικτυο, το περιβαλλον, οι εικονες, οι γραμματοσειρες κλπ. Ο χωρος που φιλοξενουνται ειναι σε περιβαλλον Linux που ειναι δωρεαν και ειναι οτι πιο ασφαλες υπαρχει στον χωρο των λειτουργικων συστηματων. Με μερακι και πολυ διαθεση εχουμε ξεκινησει να στηνουμε τις σελιδες μας ριχνοντας πολλα ξενυχτια, διαβασμα και οπως λεει ο καλος μου φιλος ο Αντωνης : καφε στο χερι και διαβασμα εγχειριδιων και συνεχιζει οτι το λογισμικο πρεπει να ειναι δωρεαν γιατι μονο ετσι μπορει να αναπτυσεται και να διαμορφωνεται ακομα καλυτερα

Δεν υπαρχουν σχολια ακομα

Γινεται ο πρωτος που θα σχολιασει

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.