Με τίτλο “O ρόλος του φαρμακοποιού στη διαχείριση των ασθενών με φλεβικές παθήσεις” ολοκληρώθηκε μια ακόμα εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΦΣΚ στα πλαίσια... Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΦΣ Κορινθίας και η Servier Hellas

 

Με τίτλο “O ρόλος του φαρμακοποιού στη διαχείριση των ασθενών με φλεβικές παθήσεις” ολοκληρώθηκε μια ακόμα εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΦΣΚ στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης των μελών του και η Servier Hellas. Η Servier Hellas είναι ένας παγκόσμιος φαρμακευτικός όμιλος που διοικείται από ένα Ίδρυμα και επενδύει πάνω από το 20% των εσόδων της στην έρευνα και την ανάπτυξη κάθε χρόνο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με εισήγηση της κ. Πολυξένης Δημητρίου, Κλινικής Φ/ού και μέλους του Συλλόγου μας, με θέμα το σύγχρονο ρόλο του Φ/ού ως συμβούλου υγείας, συνεχίστηκε με τον κ. Χρήστο Ρηγόπουλο, Αγγειοχειρουργό-Αγγειολόγο, Δντή Αγγειοχειρουργικής Κλινικής “Ευρωκλινική Αθηνών”, για το ρόλο του Φ/ού στη διάγνωση και θεραπεία της χρόνιας φλεβικής νόσου και έκλεισε με την εμπνευσμένη ομιλία του κ. Matta Ziad, Γεν. Δντή της Servier Hellas, ο οποίος μας παρουσίασε τη λειτουργία του Ιδρύματος και την προσήλωσή του στη Δημόσια Υγεία αλλά και τη συμβολή του Φ/ού στη συμμόρφωση των ασθενών στη φαρμακοθεραπεία τους, ευχαριστώντας εμάς, τους Έλληνες Φ/ούς, για τη συμμετοχή μας στη μεγάλη μελέτη concord που ολοκληρώνεται στο πλαίσιο της εκστρατείας «Ακολούθησε σωστά την αγωγή σου-Μη γίνεσαι γιατρός του εαυτού σου», μια πρωτοβουλία της Servier Hellas η οποία υλοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης και του Ελληνικού Οργανισμού Εγκεφαλικών, με τη συμμετοχή πολλών συναδέλφων και την ευγενική υποστήριξη του ΠΕΙΦΑΣΥΝ.

Η βραδιά έκλεισε με ένα διαδραστικό παιχνίδι-κυνήγι «θησαυρού» το οποίο δοκίμασε τις νεοαποκτηθείσες γνώσεις μας με ιδιαίτερα ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο! Η ομάδα-νικητές του διαγωνισμού κέρδισε από ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που θα τους θυμίζει την αξία της ομαδικής προσπάθειας και πολλά χειροκροτήματα από τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας θα συνεχίσει να διοργανώνει και να φιλοξενεί εκδηλώσεις με πολύπλευρη αξία και προσφορά για τα μέλη του.