Αθήνα, 22/1/2021 ΕΚΤΑΚΤΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα εκτάκτως με πρωτοβουλία του ΠΦΣ παρουσία εκπροσώπων 18... Έκτακτη τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους προγραμμάτων λογισμικού φαρμακείων και αρμόδιους Φορείς

 

Αθήνα, 22/1/2021

ΕΚΤΑΚΤΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα εκτάκτως με πρωτοβουλία του ΠΦΣ παρουσία εκπροσώπων 18 εταιρειών προγραμμάτων λογισμικού φαρμακείων, λόγω των προβλημάτων που ανέκυψαν σχετικά με τα  θέματα της ένταξης του Λιμενικού Σώματος στον ΕΟΠΥΥ και της έκδοσης ξεχωριστών τιμολογίων εμβολίων και φαρμάκων .

Ακολούθησε συζήτηση και διατύπωση ερωτημάτων προς τους αρμοδίους φορείς που παραβρέθηκαν όπως και επίλυση των προβλημάτων.

Εκ μέρους των εταιρειών δόθηκε η διαβεβαίωση ότι τα μηχανογραφικά συστήματα θα προσαρμοστούν έγκαιρα στις νέες απαιτήσεις, αλλά ζητήθηκε να υπάρχει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ώστε να ενημερώνονται και  να  ενσωματώνονται οι αλλαγές αυτές.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν  από την  ΗΔΙΚΑ η κ. Πάνου και ο κ. Μαθιουδάκης , από την ΚΜΕΣ- ΕΟΠΥΥ  ο κ. Αγάλιας και από την Unisystems ο κ. Σταϊκος και ο κ. Κασούμης.

 

Αποφασίστηκε να πραγματοποιείται η συνάντηση αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση των Εταιρειών και να μην δημιουργούνται προβλήματα στην υλοποίηση των αποφάσεων που αφορούν τον ΕΟΠΥΥ και απαιτούν προσαρμογή των μηχανογραφικών προγραμμάτων.

Στις αρχές της εβδομάδας θα λάβετε αναλυτική ενημέρωση για τα παραπάνω θέματα.

 

 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ