Αθήνα, 30/4/2020 Α.Π 1500 Προς Τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους της Χώρας Αγαπητοί Συνάδελφοι, Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής μας για το μήνα Φεβρουάριο χωρίς... ΠΦΣ: Ενημέρωση για τις πληρωμές ΕΟΠΥΥ

 

Αθήνα, 30/4/2020

Α.Π 1500

Προς Τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους της Χώρας

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής μας για το μήνα Φεβρουάριο χωρίς καμία καθυστέρηση, σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η αποστολή των συνταγών Μαρτίου στην ΚΜΕΣ, παρόλα τα σοβαρά προβλήματα στις μεταφορές λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και αυτό το πετύχαμε με τη συνεργασία ΠΦΣ και ΕΟΠΥΥ αλλά και με την βοήθεια των τοπικών φαρμακευτικών συλλόγων.

Παρακολουθούμε βήμα-βήμα όλες τις διαδικασίες κατάθεσης και ελέγχου των συνταγών και παρεμβαίνουμε για την άρση όλων των εμποδίων που παρουσιάζονται.
Έτσι και η πληρωμή για το μήνα Μάρτιο, θα γίνει ακριβώς στην ώρα της, χωρίς καμιά καθυστέρηση, παρά την περί του αντιθέτου παραπληροφόρηση που διακινήθηκε τους τελευταίους μήνες για τις πληρωμές του πρώτου τρίμηνου του 2020.

Συνάδελφοι,

Ο ΠΦΣ αγωνίζεται για όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας μας, καταφέρνει να ξεπερνά όλες τις δυσκολίες της συγκυρίας και να εξασφαλίζει την απόλυτη ομαλότητα στις πληρωμές μας.

Με εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΛΤΑΣ                         ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ