Αγαπητά μέλη,   Εν όψει της σταδιακής και ελεγχόμενης άρσης των περιοριστικών μέτρων λόγω Covid-19 από 4/5/20, το ΔΣ του ΦΣΚ έλαβε ομόφωνη... Ωράριο ΦΣΚ από Δευτέρα 4/5/2020 – Εισήγηση ΠΦΣ

 

Αγαπητά μέλη,

 

Εν όψει της σταδιακής και ελεγχόμενης άρσης των περιοριστικών μέτρων λόγω Covid-19 από 4/5/20, το ΔΣ του ΦΣΚ έλαβε ομόφωνη απόφαση επαναφοράς στο προϊσχύον ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων, όπως αυτό είχε οριστεί για το 2020 ανά διαφορετική περιοχή του Ν.Κορινθίας.

 

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι από Δευτέρα 4/5/2020 θα ισχύσει το καθιερωμένο ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων, όπως αυτό εφαρμοζόταν προ της 26/3/20.

 

Οι πίνακες εφημεριών δεν υφίστανται μεταβολή, με εξαίρεση τα Δ.Δ Λεχαίου και Άσσου όπου επανέρχεται το καθεστώς της εβδομαδιαίας υπηρεσίας. Οι δηλώσεις διευρυμένου ωραρίου που είναι σε ισχύ για το δίμηνο Μαϊου -Ιουνίου του 2020, είναι οι κατατεθειμένες έως 31/3/20.

 

Παρόλα αυτά, θα χρειαστεί να επιμείνουμε στην τήρηση των προληπτικών μέτρων (φυσική απόσταση, χρήση ειδών προστασίας κ.α.), τα οποία μάλιστα αναμένεται να επικαιροποιηθούν από τον ΕΟΔΥ και το Υ.Υ. για τους κλειστούς χώρους όπως είναι τα φαρμακεία, οπότε θα προβούμε σε άμεση ενημέρωση σας.

 

 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 
ΚΛΟΚΩΝΗ                  ΤΣΙΡΙΜΠΗΣ

ΣΟΦΙΑ                        ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

Εισήγηση του ΠΦΣ για το ωράριο  ΕΔΩ