Συνάδελφοι, Λίγο πριν το τέλος του 2018, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που στηρίζετε τις προσπάθειες μας με την παρουσία σας στις εκδηλώσεις του... ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ-ΕΥΧΕΣ

Συνάδελφοι,

Λίγο πριν το τέλος του 2018, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που στηρίζετε τις προσπάθειες μας με την παρουσία σας στις εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Μέσα από μια αρμονική και άψογη συνεργασία το Διοικητικό Συμβούλιο διοργάνωσε πέντε (5) επιμορφωτικά σεμινάρια καθώς και μια έκθεση γλυπτικής – φωτογραφίας συναδέλφων. Η απήχηση που είχαν σε σας αποτελεί για μας επιβράβευση αλλά και κίνητρο για να συνεχίσουμε με την ίδια θέληση!

Δέσμευσή μας για τη νέα χρονιά είναι η συνέχεια της προσπάθειας αυτής, στα πλαίσια της “Δια βίου μάθησης”, παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουμε καθημερινά στο χώρο εργασίας μας.

Ο Σύλλογος έχοντας ως γνώμονα και φέτος την προσφορά στον συνάνθρωπο, θα συνδράμει εκ μέρους των φαρμακείων-μελών του, μ’ ένα χρηματικό ποσό τα κοινωφελή ιδρύματα “Ευθύμειο Κέντρο” και “Χαμόγελο του Παιδιού” που βοηθάνε παιδιά με προβλήματα υγείας και διαβίωσης.

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα, Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2019!

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου