Αγαπητοί συνάδελφοι, Η πρώτη επιμορφωτική ημερίδα έλαβε χώρα στα νέα γραφεία του Συλλόγου μας, την Τετάρτη 12/10/2016, με πραγματικά μεγάλη συμμετοχή των φαρμακοποιών. Θέλουμε... HEALTH AID

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η πρώτη επιμορφωτική ημερίδα έλαβε χώρα στα νέα γραφεία του Συλλόγου μας, την Τετάρτη 12/10/2016, με πραγματικά μεγάhd2λη συμμετοχή των φαρμακοποιών.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την ανταπόκριση, γεγονός που οφείλεται αφενός στο αυξημένο εμπορικά ενδιαφέρον για τα συμπληρώματα διατροφής αλλά και στην χορηγό εταιρεία της εκδήλωσης τη Health Aid.

Η Health Aid είναι η πρώτη εταιρεία που μπήκε στα ελληνικά φαρμακεία με κατηγοριοποίηση των συμπληρωμάτων διατροφής και πλήρη κάλυψη των διαφορετικών αναγκών όλων των ομάδων για στήριξη της υγείας και της ομορφιάς.

Εμείς οι φαρμακοποιοί είμαστε εκείνοι που από το σύνολο των υγειονομικών έχουμε διδαχθεί ενδελεχώς τη φυτοθεραπεία. Τώρα σε αυτό το δύσκολο και χαώδες επαγγελματικό τοπίο πρέπει να επαναδραστηριοποιηθούμε και να διεκδικήσουμε το μερίδιο που μας αναλογεί από τα άλλα κανάλια διανομής τα οποία μας ανταγωνίζονται με αιχμή του δόρατος την πολιτική τιμών.

Η δική μαςhd1 διαφορά είναι η γνώση και η συμβουλή και σ’ αυτό πρέπει να επενδύσουμε.

Ευχαριστούμε την εταιρεία Pharmacenter για τη την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας και την άψογη παρουσίαση και ευελπιστούμε σε ανάλογες συνεργασίες μαζί της στο μέλλον.

Εκ του ΦΣΚ