Αγαπητοί Συνάδελφοι, Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση εγκαινιάσαμε την Κυριακή 25-9-2016, τις νέες μας εγκαταστάσεις επί της οδού Αδειμάντου 63, η απόκτηση και ανακαίνιση... ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΩΝ  ΓΡΑΦΕΙΩΝ Φ.Σ.Κ.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση εγκαινιάσαμε την Κυριακή 25-9-2016, τις νέες μας εγκαταστάσεις επί της οδού Αδειμάντου 63, η απόκτηση και ανακαίνιση των οποίων είναι το αποτέλεσμα μιας πολυετούς προσπάθειας με αλλεπάλληλες δυσκολίες.

%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%b1-3Δεδομένης λοιπόν της  αποπεράτωσης αυτού του σπουδαίου έργου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την μείωση στην μηνιαία εισφορά στον ΔΙ.ΛΟ.ΦΑ.ΚΟ. από 40 σε 35€ από τον μήνα Οκτώβριο, η οποία υπολογίζουμε ότι επαρκεί πλέον για την κάλυψη των παγίων εξόδων του Διανεμητικού Λογαριασμού.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου, οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που εγκαινιάσαμε δίνουν νέες δυνατότητες στον Σύλλογό μας, όσον αφορά στη διεξαγωγή εκδηλώσεων επιμορφωτικού και ενημερωτικού χαρακτήρα, αρχής γενομένης από την ημέρα%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%b1-2 των εγκαινίων, που τα αγαπητά μέλη του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Μακρυγιάννης Ιωάννης και Ζήκας Σεραφείμ μας ενημέρωσαν επί επίκαιρων θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο μας.

Η δυναμική παρουσία και συμμετοχή όλων μας στη συνέχεια, θα καθορίσει και τη διαμόρφωση του προγράμματος εκδηλώσεων στον δικό μας πλέον, ιδιαιτέρως φιλόξενο χώρο.

%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%b1-1Ας μη λείψει κανείς!