Αγαπητοί Συνάδελφοι, Στις 25 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Αλκυών στο Βραχάτι η ενημέρωση του Συλλόγου μας για την ΕΤΕΣΤΑ ΑΕ, την εταιρία στατιστικής έρευνας... Ενημερωτικό

BANNER

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Στις 25 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Αλκυών στο Βραχάτι η ενημέρωση του Συλλόγου μας για την ΕΤΕΣΤΑ ΑΕ, την εταιρία στατιστικής έρευνας και ανάλυσης του ΠΦΣ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, απαντήθηκαν πολλά ερωτήματα που έχουν άμεση συνάρτηση με το γιατί είναι σημαντικό ο κάθε φαρμακοποιός να συμμετέχει στην ΕΤΕΣΤΑ καθώς και άλλα επιμέρους θέματα που σχετίζονται με το αντικείμενο και την οργάνωση της ΕΤΕΣΤΑ ,την ασφάλεια των δεδομένων και το δικαίωμα του φαρμακοποιού να αξιοποιεί τα δεδομένα φαρμακείου προς όφελος του. Στο τέλος της συνάντησης έλαβε χώρα μία πολύ επικοδομητική συζήτηση εφ’όλης της ύλης επικεντρωμένη στο παρελθόν, το παρόν και κυρίως το μέλλον του φαρμακείου και στις νέες ευκαιρίες ανάπτυξης που προσφέρονται και θα πρέπει να αξιοποιηθούν από το κάθε φαρμακείο.

Σας καλούμε όλους να ενημερωθείτε για την ΕΤΕΣΤΑ ΑΕ και να δηλώσετε συμμετοχή, είτε επισκεπτόμενοι το σχετικό site, είτε καλώντας στο 2114112429.

Η Πρόεδρος Η Γραμματέας
Μπάρτζη Αναστασία Kλοκώνη Σοφία