ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η κατάσταση στον χώρο της υγειονομικής περίθαλψης, όπως διαμορφώνεται με τις τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις,  θίγει όχι μόνον τους ανασφάλιστους και τους άπορους... ΗΜΕΡΊΔΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η κατάσταση στον χώρο της υγειονομικής περίθαλψης, όπως διαμορφώνεται με τις τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις,  θίγει όχι μόνον τους ανασφάλιστους και τους άπορους αλλά κάθε εργαζόμενο και συνταξιούχο.  Μέσα στο δυσμενές αυτό πλαίσιο, την  Τετάρτη 17/9/2014, στις 7.00 Μ.Μ.,  ΣΤΟ  ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Κορίνθου  συνδιοργανώνει με την Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου και το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου ΗΜΕΡΊΔΑ με θέμα: «Οι συνέπειες της κρίσης στη Δημόσια  Υγεία  – ιατρική περίθαλψη, συνταγογράφηση και εμβολιασμός ανασφαλίστων».

Καλούνται τα συνδικαλιστικά σωματεία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα πολιτικά κόμματα και κάθε φορέας ή πρόσωπο που πιστεύει ότι η περίθαλψη είναι αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα κάθε ανθρώπου, ανεξάρτητα από την κοινωνική θέση ή την καταγωγή του να να στηρίξουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια  της εκδήλωσης – όπως και σε κάθε εκδήλωση του Κ.Ι.Α. Κορίνθου – οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσκομίζουν φάρμακα, εμβόλια,  βρεφικό γάλα.

imerida