Κυριακή 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 Προσέγγιση του διαβητικού ασθενούς στο φαρμακείο Η εκδήλωση  έλαβε χώρα την Κυριακή 1/6/2014 στο ξενοδοχείο ALKYON (Βραχάτι Κορινθίας), με είσοδο... Ημερίδα Φαρμακευτικού Συλλόγου Κορινθίας

logofsk

Κυριακή 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Προσέγγιση του διαβητικού ασθενούς στο φαρμακείοlogo

Η εκδήλωση  έλαβε χώρα την Κυριακή 1/6/2014 στο ξενοδοχείο ALKYON (Βραχάτι Κορινθίας), με είσοδο ελεύθερη για τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κορινθίας αλλά και των όμορων Συλλόγων Αρκαδίας και Αργολίδας.

Πρόγραμμα ημερίδας ( Διάρκειας από 10:30 π.μ. έως 13:00 μ.μ.)

DSC_2604Χαιρετισμός από την Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κορινθίας και συντονιστή της εκδήλωσης, κα. Αν. Μπάρτζη.
ΕDSC_2602πιστημονική ομιλία από τον κ. Α. Σωτηρόπουλο, Διευθυντή  ΕΣΥ – Παθολόγος Διαβητολόγος  &  Γενικός  Ιατρός Γ  Παθολογικού  Τμήματος  &  Διαβητολογικού  Κέντρου Γ.Ν. Νικαίας  Πειραιά – Πρόεδρος  Ελληνικής  Διαβητολογικής  Εταιρείας  (  ΕΔΕ  ).
Επιστημονική ομιλία από τον κ. Στ. Σκληρό MD, PhD Διευθυντή  ΕΣΥ  – Γενικής / Οικογενειακής Ιατρικής K.Υ.  Νεμέας – Πρόεδρος  Ελληνικής  Εταιρείας  Έρευνας  &  Εκπαίδευσης  στην  Πρωτοβάθμια Φροντίδα  Υγείας –    Αντιπρόεδρος  Ελληνικού  Κολλεγίου  Γενικής  Ιατρικής.
Κλείσιμο τDSC_2600ης εκδήλωσης από τον κ. Ανδρούτσο Ηλία, Διευθυντή Πωλήσεων της ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΑ. Α.Ε.Ε.,ο οποίος ήταν και ο χορηγός της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Μέρος από  το υλικό των παρουσιάσεων, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας σύντομα για την ενημέρωση των συναδέλφων που δεν μπόρεσαν να είναι μαζί μας.