Συνάδελφοι, Σας καλούμε να μην ανταποκριθείτε σε ενδεχόμενο αίτημα που θα σας απευθύνουν για στήριξη άλλων Δομών, που περιλαμβάνουν Κοινωνικό Φαρμακείο, για τις οποίες... Κοινωνικό φαρμακείο

logofskΣυνάδελφοι,

Σας καλούμε να μην ανταποκριθείτε σε ενδεχόμενο αίτημα που θα σας απευθύνουν για στήριξη άλλων Δομών, που περιλαμβάνουν Κοινωνικό Φαρμακείο, για τις οποίες ο Σύλλογός μας ουδέποτε συναίνεσε.

Έχει προ καιρού εγκριθεί η λειτουργία Κοινωνικού Φαρμακείου στον Δήμο Κορινθίων, υπό την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κορινθίας και με τη συνδρομή του Δήμου Κορινθίων ως προς την παροχή κτηρίου και αναγκαίου εξοπλισμού.

Η ολιγωρία από πλευράς του Δήμου Κορινθίων να μας παραδώσει τον χώρο που θα στεγάσει το Κοινωνικό Φαρμακείο, σε κατάσταση που να επιτρέπει την άμεση αξιοποίησή του, είναι υπαίτια της αδυναμίας έναρξης λειτουργίας του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Παρακαλούμε για την άμεση εκδήλωση ενδιαφέροντος για προσφορά εθελοντικής εργασίας από τα μέλη του Συλλόγου μας, ώστε να προχωρήσουμε στο στήσιμο του Κοινωνικού Φαρμακείου την ερχόμενη εβδομάδα.