Από τη διαδικτυακή πύλη https://www.eopyykmes.gr του Κέντρου Μηχανογραφικής Επεξεργασίας Συνταγών (ΚΜΕΣ) του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. παρέχονται πλέον και οι ακόλουθες υπηρεσίες: • «Κρατήσεις Ε.Τ.Α.Α.» με την... Συνοδευτικό σημείωμα υποβολής και υποδείγματα τιμολογίων

Από τη διαδικτυακή πύλη https://www.eopyykmes.gr του Κέντρου Μηχανογραφικής Επεξεργασίας Συνταγών (ΚΜΕΣ) του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. παρέχονται πλέον και οι ακόλουθες υπηρεσίες:
• «Κρατήσεις Ε.Τ.Α.Α.» με την οποία το φαρμακείο αποκτά αφενός πρόσβαση στις εισφορές που κρατήθηκαν υπέρ E.T.A.A. και αφετέρου μπορεί να εκτυπώσει σχετική βεβαίωση των αντίστοιχων παρακρατήσεων ανά ημερολογιακό μήνα.
• «Συνοδευτικό σημείωμα υποβολής και υποδείγματα τιμολογίων» με την οποία το φαρμακείο εισάγοντας τα απαιτούμενα στοιχεία μπορεί να εκδώσει υποδείγματα των τιμολογίων που θα υποβάλει καθώς και το συνοδευτικό σημείωμα που απαιτείται πλέον σε κάθε υποβολή.

Μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας τη διαδικτυακή πύλη μέσω του συνδέσμου https://www.eopyykmes.gr/login.xhtml, χρησιμοποιώντας για τον Αρ. Συμβασης 2011000010 το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης σας, όπως αναγράφεται παρακάτω:
[stextbox id=”black” bwidth=”3″ bcolor=”1e1d11″ image=”null”]
Όνομα χρήστη:
Συνθηματικό χρήστη: [/stextbox]

Εφόσον έχετε συνδεθεί, αν θέλετε να αλλάξετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας (π.χ. διεύθυνση, email) ή τον κωδικό πρόσβασης, επιλέξτε τον σύνδεσμο https://www.eopyykmes.gr/account_settings.xhtml

[stextbox id=”info” bwidth=”3″ bcolor=”000000″]

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Θέμα: Υποβολή  τιμολογίων των λογαριασμών φαρμακείων.

Αναφορικά με το επισυναπτόμενο έγγραφο του ΕΟΠΥΥ, σας ενημερώνουμε ότι η φόρμα για τις συνταγές του μηνός Φεβρουαρίου, θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα του ΚΜΕΣ από 1/3/2014.

Είναι σημαντικό να συμπληρωθούν σωστά τα τιμολόγια, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα είναι δυνατή η πληρωμή των φαρμακείων.

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

[/stextbox]

Κατέβαστε (PDF, 763KB)

 

Δεν υπαρχουν σχολια ακομα

Γινεται ο πρωτος που θα σχολιασει

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.