Αθήνα, 12/1/2014  Σε Αγωνιστική επαγρύπνηση όλοι οι φαρμακοποιοί  Αγαπητοί συνάδελφοι ,  Η έντονη και ακαριαία αντίδραση του κλάδου ενάντια σε όλους όσους επιβουλεύονται τα...

Αθήνα, 12/1/2014

 Σε Αγωνιστική επαγρύπνηση όλοι οι φαρμακοποιοί

 Αγαπητοί συνάδελφοι ,

 Η έντονη και ακαριαία αντίδραση του κλάδου ενάντια σε όλους όσους επιβουλεύονται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, ανέτρεψε τους σχεδιασμούς για την μείωση του ποσοστού κέρδους των φαρμακείων και την απελευθέρωση των ΜΥΣΥΦΑ.

 Στην  γενική συνέλευση του ΠΦΣ ο υπουργός υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης δεσμεύτηκε ότι στις επικείμενες διαπραγματεύσεις με την Τρόικα , θα αντιδράσει σε οποιονδήποτε τέτοιον σχεδιασμό.

 Παρά τις υπουργικές δεσμεύσεις η ΓΣ του ΠΦΣ , αποφάσισε ομόφωνα να θέσει τον κλάδο σε αγωνιστική επαγρύπνηση.

 Σας καλούμε να συγκαλέσετε άμεσα Γενικές Συνελεύσεις, όπου θα ενημερώσετε τους συναδέλφους για τις εξελίξεις και να θέσετε τα μέλη σας σε αγωνιστική ετοιμότητα.

 Παράλληλα ξεκινάμε επικοινωνιακή εκστρατεία ενημέρωσης όλων των Ελλήνων  για τα θέματά μας . Ήδη ο ΠΦΣ έχει ετοιμάσει  ενημερωτικά σποτ τα οποία θα προβληθούν άμεσα στα ΜΜΕ.

 Οι φαρμακοποιοί είναι και θα παραμείνουν ενωμένοι προκειμένου να προασπίσουν τα θεσμικά δικαιώματα του κλάδου, όπως κατέδειξε η πρώτη Γενική Συνέλευση για το 2014.

 Η παρέμβαση στη συνέλευση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος δεσμεύτηκε υπέρ του κλάδου μας σχεδόν σε όλα τα ανοικτά θέματα των φαρμακοποιών ( ΜΥΣΥΦΑ,  ποσοστό κέρδους κ.τ.λ.) ενόψει και της επίσκεψης της Τρόικα, κατέδειξε και την ετοιμότητα για άμεση κινητοποίηση εάν τα υποσχεθέντα   δεν τηρηθούν.

 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ  ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Δεν υπαρχουν σχολια ακομα

Γινεται ο πρωτος που θα σχολιασει

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.