Ευχές προέδρου ΠΦΣ

ΠΦΣ 7 Ιανουαρίου 2014 Ε Π 0

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΦΣ Αθήνα, 31/12/2013 Μια ακόμη δύσκολη   χρονιά για την χώρα αλλά και για το κλάδο, αφήνουμε πίσω μας. Το...

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΦΣ

Αθήνα, 31/12/2013

Μια ακόμη δύσκολη   χρονιά για την χώρα αλλά και για το κλάδο, αφήνουμε πίσω μας. Το 2014 είναι   πλέον μπροστά μας και ελπίζουμε να δούμε να τελειώνουν τα «πέτρινα» χρόνια.

Δεν εθελοτυφλούμε αλλά   θέλουμε να αισιοδοξούμε, για να αντλήσουμε δύναμη και να στηρίξουμε τα   φαρμακεία μας   και  τις οικογένειες μας και να ξεπεράσουμε   όποιες δυσκολίες  βρεθούν στον δρόμο μας.

Συνδικαλιστικά θα   συνεχίσουμε την πορεία μας σύμφωνα με τις Αρχές και τις Αξίες που μας χαρακτηρίζουν   , που είναι η Σοβαρότητα, η Συνέπεια και κυρίως η Αφοσίωση στον Φαρμακοποιό   του πάγκου και το Φαρμακείο.

Ας  αποτελέσει   αυτή η νέα χρονιά το εφαλτήριο για να αντιμετωπίσουμε Ενωμένοι τις προκλήσεις   του 2014.

Σε αυτό τον Αγώνα δεν   περισσεύει κανείς. Ας αφήσουμε πίσω μας αυτά που μας χωρίζουν και ας   βαδίσουμε στο 2014, ενωμένοι και αποφασισμένοι.

Οι αντίπαλοι μας είναι   πολλοί  αλλά δεν βρίσκονται ανάμεσα μας . Ας μη τους δίνουμε το   περιθώριο να ελπίζουν ότι θα πετύχουν τους στόχους  τους.

Είμαστε πολλοί,   είμαστε δυνατοί  και η κοινωνία είναι κοντά μας. Αυτή είναι η δύναμη   μας.

Αφήνοντας  πίσω   τις αδυναμίες μας , μαθαίνοντας από τα λάθη μας , μπορούμε να αγωνισθούμε και   να στοχεύσουμε στην σταδιακή ανάκαμψη του κλάδου μας.

Εύχομαι σε όλους σας   Υγεία και Ευτυχία για το Νέο Χρόνο.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΦΣ

Δεν υπαρχουν σχολια ακομα

Γινεται ο πρωτος που θα σχολιασει

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.