5-6-2013 Αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι η ανάδειξη και αναβάθμιση της επιστημονικής μας κατάρτισης είναι όρος επιβίωσης για εμάς. Αν και η οικονομική ασφυξία... ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Φ.Σ.Κ. – FREZYDERM

 

banner2 5-6-2013

Αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι η ανάδειξη και αναβάθμιση της επιστημονικής μας κατάρτισης είναι όρος επιβίωσης για εμάς. Αν και η οικονομική ασφυξία αποτελεί βραχυπρόθεσμα τη μέγιστη απειλή για τα φαρμακεια μας, είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι καμιά προάσπιση συμφερόντων δεν θα επιτύχουμε αν δεν θωρακιστούμε ως κλάδος με απόκτηση ποιοτικότερων χαρακτηριστικών.

1310119393-a-frezyderm_logo

Προς αυτή την κατεύθυνση πιστεύουμε ότι συμβάλλαμε με το εκπαιδευτικό σεμινάριο στις 5-6-2013, για την διεξαγωγή του οποίου υπεύθυνη ήταν η εταιρεία Frezyderm και η φαρμακοποιός Κα Χρυσούλα Γκούσκου. Τους ευχαριστούμε και δηλώνουμε ότι αρχής γενομένης με την Frezyderm, θα συνεχίσουμε να παροτρύνουμε τις εταιρείες να στηρίζουν το ελληνικό φαρμακείο με ανάλογες διοργανώσεις καθώς και με διαφήμιση στην ιστοσελίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κορινθίας. Ήδη έχουμε εκδηλώσει ζωηρό ενδιαφέρον για τον κύκλο σεμιναρίων της Frezyderm σε συνεργασία με την Kertus και θέμα ΄΄ τα γαληνικά σκευάσματα ΄΄ που θα λάβει χώρα από Σεπτέμβρη.

DSC02546

Στο σημείο αυτό θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τον Κο Σεραφείμ Ζήκα (Πρόεδρο του Φ.Σ. Θήβας και Ταμία στον Π.Φ.Σ) για την συμβολή του στην πραγματοποίηση του συγκεκριμένου σεμιναρίου για τα μέλη του Φ.Σ. Κορινθίας. Ο Π.Φ.Σ. έχει προηγηθεί στην υλοποίηση επιμορφωτικών σεμιναρίων για φαρμακοποιούς, με την ίδρυση και λειτουργία του Ινστιτούτου δια βίου εκπαίδευσης και επαγγελματικής ανάπτυξης, του ΙΔΕΕΑΦ.DSC03549

Το ΙΔΕΕΑΦ διεξάγει με μεγάλη επιτυχία διαδικτυακά σεμινάρια και παρέχει πιστοποιητικά παρακολούθησης στους συμμετέχοντες. Ως Φ. Σ. Κορινθίας στηρίζουμε και επικροτούμε αυτή τη δράση του Π. Φ. Σ. την οποία κρίνουμε άκρως ωφέλιμη και αναγκαία.

Ευχαριστούμε όλους εσάς για την συμμετοχή σας!